Kjøpsbetingelser

1 I Generelt

Tilgang til og bruk av dette nettstedet og produktene og søke tjenester tilgjengelige via denne nettsiden (heretter kalt "Tjenestene") er underlagt følgende vilkår og betingelser ( "Vilkår for bruk").
Ved å bruke Tjenestene, aksepterer du alle disse vilkår og betingelser, uten endringer. Videre erkjenner du at vilkårene kan bli oppdatert av oss fra tid til annen.
Dette nettstedet inneholder også koblinger til andre webområder, websider og tjenester som ikke drives av dette nettstedet (disse "webside lenkene"). Din bruk av slike lenker vil være underlagt vilkårene for tjenesten finnes i hvert slikt område og de respektive vilkårene for tjenesten vil kontrollere bruken av det aktuelle området. I alle tilfelle din link videre til slikt område vil bli underlagt disse vilkårene. Du erkjenner at dette nettstedet ikke har kontroll over slike lenker og informasjon, og du aksepterer at dette nettstedet gir ingen garantier overhodet for nøyaktigheten eller påliteligheten til slike områder eller opplysningene i dem og du aksepterer at vi ikke skal ha noen ansvar med hensyn til om slike koblinger finner utilsiktet eller upassende innhold, eller på annen måte føre til at du lidelse, tap eller skade.

2 Personvern

Under dette nettstedet personvern kan vi formidle til tredjepart visse opplysninger som finnes i våre brukere registrering programmer, men vi vil ikke oppgi navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer hvis vi ikke har informert deg, blitt godkjent av deg, eller er nødvendig å gjøre det etter loven, i henhold til Data Protection Act 1998. Våre avtalevilkår finnes på Personvern.

3 Forbud og begrensninger for bruk

Du vil ikke: begå eller oppmuntre kriminelt, sende eller motta materiale som på noen måte støtende eller uanstendig, eller brudd på tillit, opphavsrett, personvern eller andre rettigheter; handle i strid med akseptabel bruk politikk lenkede nettsteder eller samfunnet standarder generelt, overføre eller distribuere et virus; banalisere i alle aspekter av tjenesten, korrupte data; føre til ergrelse for andre brukere; krenker rettighetene til andre personer varemerker eller andre rettigheter; sende uoppfordret reklame eller andre salgsfremmende materiale, ofte referert til som "spam", eller forsøke å påvirke ytelse eller funksjonalitet i noe anlegg av eller tilgang til gjennom dette nettstedet websiden.

4 Intellectual Property, programvare og innhold

Den eiendomsrett til all programvare som gjøres tilgjengelig og innhold som leveres til deg forblir dette nettstedet, dets lisensinnehavere, annonsører eller innholdsleverandører. Du vil overholde vilkårene i avtalen kreves av eier av immaterielle rettigheter i all programvare og innhold som leveres til deg som varslet til deg og du bekrefter herved at all programvare som ikke er gjort lett tilgjengelig for deg er konfidensiell, og at alle andre rettigheter, inkludert men ikke begrenset til databasen rettigheter og opphavsrett er fremsatt og forbeholdt dette nettstedet, dets lisensinnehavere, annonsører eller innholdsleverandører. Du kan lagre, manipulere, analysere, reformatere, skrive ut og vise innhold som leveres utelukkende for din egen personlige bruk.
Ikke i noe tilfelle har du lov til å publisere, distribuere eller på annen måte reprodusere, uansett format noe av innholdet eller kopier av innhold som leveres til deg eller som vises på dette nettstedet området, og du kan ikke bruke slikt innhold i forbindelse med noen virksomhet eller kommersiell bedrift inkludert, uten begrensning, alle medier bedrift eller virksomhet. Du skal ikke endre, oversette, foreta omvendt utvikling, dekompilere, demontere (unntatt i den grad gjeldende lovgivning uttrykkelig eller impliedly forbyr slik begrensning) eller lage avledede produkter basert på programvare eller dokumentasjon som følger med slik programvare levert av dette nettstedet, dets lisensinnehavere , annonsører eller innhold leverandører.
dette nettstedet™ og dette nettstedet© er varemerker som tilhører dette nettstedet. Ingen lisens eller samtykke er gitt til deg å bruke disse merkene på noen måte, og dette nettstedet forbeholder seg alle rettigheter i disse og alle relaterte merker. Du aksepterer å ikke bruke disse merkene eller noen merker som er sammenlignbare lignende uten skriftlig tillatelse fra dette nettstedet.

5 Produkter og tjenester

Ved å gjøre en forespørsel / bestilling du tilbyr å kjøpe et produkt som vi vil akseptere å selge til deg på følgende vilkår. Alle forespørsler er avhengig av tilgjengelighet og bekreftelse av bestillingen prisen av oss.
Dispatch kan variere avhengig av tilgjengelighet og eventuelle garantier garantier eller representasjoner gjort med hensyn til leveringstider er begrenset som estimert leveringstid og er på grunnlag av at vi ikke er ansvarlige for eventuelle forsinkelser i leveringen skjer på grunn av postvesenet forsinkelser eller force majeure.
dette nettstedet Hvis bestillingen er akseptert, vil vi informere deg via e-post du eller andre ved å ringe deg. Vi vil også gi identitet partiet du har kontrakt med. Dette kan være dette nettstedet eller i visse tilfeller en tredjepart.
Når en avtale er gjort med en tredjepart fungerer ikke dette nettstedet som enten agent eller oppdragsgiver og kontrakten er mellom deg og at tredjepart.
Når du foretar en forespørsel du påtar deg at all informasjon du oppgir til oss be om varer eller tjenester eller bud gjort på auksjon er sanne og nøyaktige, at du er en autorisert bruker av bankkortet brukes til å lage din forespørsel eller bud og at det er nok midler til å dekke kostnaden av varer, tjenester eller bud.
Det er ditt ansvar å informere oss om eventuelle endringer i disse opplysningene så snart som mulig.
Kostnaden av utenlandske produkter og tjenester kan variere. Alle priser annonsert er gjenstand for slike endringer.

6 Betaling

Alle kredittkorttransaksjoner er gjort over SSL-krypterte tilkoblinger, og vi lagrer ikke kredittkortnummeret ditt.
Ditt kredittkort vil bli fakturert umiddelbart etter kjøpet.
Vi anbefaler kortinnehaveren å skrive ut alle transaksjonsdata, regler, oppsigelsen bestemmelser, og betalingsmåter for å unngå misforståelser og diskusjoner på et senere tidspunkt og holde dem på et lett tilgjengelig sted.
Alle bestillinger vil bli berørt umiddelbart.
Oppfyllelse av kontrakten er, når varene forlater vårt anlegg.

7 Frakt og levering

Alle pakker sendes rekommandert globale luftpost, og ved forsendelse av dine bestille en e-post med sporingsnummer blir sendt til din registrerte e-postadresse.
Sporingsnummeret kan brukes til å sjekke opp pakkene shipping pågår, kan du finne sporing sidene for ditt land på Forsendelsessporings siden.

8 Feil adresse / avslag på levering

Ansvaret skal være av kunden for å sikre at dette nettstedet har blitt informert om korrekt adresse for kommunikasjon og forsendelse, og dette nettstedet fraskriver seg alt ansvar i tilfelle en feil adresse resulterer i tap eller ansvar for kunden.
Kjøpere nekte levering av forsendelsene er ansvarlig for både innledende og returnere forsendelseskostnader. Totalt shipping charge ansvar på den delen av Kjøper vil bli to ganger (2X) den opprinnelige fakturert fraktprisen. Vi forbeholder oss også retten til å belaste lageroppfyllingsavgifter for avslag på levering.

9 Retur/Bytte

Du har muligheten til å kansellere bestillingen innen 14 dager etter mottak. Dette gjelder ikke elementer som ikke kan returneres til hygiene grunner (Undertøy og Swim-Wear), og har vært uforseglet. Bestill avbestillinger må gjøres via vårt retursystem, innen 7 dager etter levering av varen din (e). Når du har kansellert bestillingen din og fått den tilbake informasjon og sporingsnummer (RMA), skal varene returneres til adressen en uttalt i RMA informasjonen, i sin opprinnelige tilstand, innen 14 dager etter mottak.
Alle retur produkter er ditt ansvar til de når oss.
Alle returer blir vurdert av vår retur avdeling og forutsatt at returnerte varer blir godkjent i henhold til retur retningslinjene så blir tilbakebetaltings beløpet satt og retur bytte eller tilbakebetaling effektuert.
Produkt (er) returnert uten å følge returnerer prosedyre og uten et RMA-nummer er gitt med 40% straffe gebyr. Retur retningslinjer.

10 Garantibegrensning

Tjenester og all informasjon, produkter og annet innhold som er inkludert i eller tilgjengelig fra dette nettstedet og tilknyttede nettsteder, er gitt på en "som den er" og "som tilgjengelig" og kan endres når som helst uten varsel til deg. Så langt loven tillater det, fraskriver dette nettstedet og utelukker alle representasjoner og garantier (direkte, indirekte og lovbestemt, inkludert men ikke begrenset til garantier om salgbarhet og egnethet for et bestemt formål, og ikke-krenkelse av eiendomsretten) som til tjenester og all informasjon, produkter og innhold inkludert i og er tilgjengelig fra dette nettstedet eller lenkeområdene.

11 Ansvarsfraskrivelse

Med mindre annet er uttrykkelig angitt i strid med den utstrekning det er tillatt ved lov dette nettstedet, skal dets innholdsleverandører, annonsører eller lenkeområdene ikke ansvarlig for eventuelle skader, inkludert men ikke begrenset til noen direkte, indirekte, spesielle skader, følgeskader eller tilfeldige skader eller erstatning for tap av bruk, fortjeneste, data eller andre immaterielle eiendeler, skade på goodwill eller omdømme, eller kostnadene ved anskaffelse av erstatning varer og tjenester, som følge av eller relatert til bruk, manglende bruk, ytelse eller feil av dette nettstedet eller de tilknyttede nettsteder, selv om dette nettstedet hadde blitt informert om muligheten for slike skader og uavhengig av om slike skader oppstår i kontrakt, erstatning, egenkapital, restitusjon, ved lov, på sedvanerett eller på annen måte. Du har lest denne ansvarsfraskrivelse og godtar det på grunnlag av at du aksepterer det er rimelig.

12 Forbehold om eierskap av varemerker

Unntatt der uttrykkelig uttalt det motsatte alle personer, produkter, tjenester og steder med på dette nettstedet nettstedet er på ingen måte koblet til, forbundet, koblet eller tilknyttet dette nettstedet. Videre, med mindre det er uttrykkelig angitt på dette nettstedet nettsted at et bestemt produkt, tjeneste eller sted er tilkoblet, assosiert, tilknyttet, eller knyttet til beslutningstakere, rette eiere eller kringkastere (the "maker") av en film eller et program du bør ikke foreta en slik antagelse, eller stole på noen måte på eksistensen av en slik forbindelse, forening eller tilhørighet, underforstått eller på annen måte.
Eventuelle varemerker / navn som kan være kjennetegnet på dette nettstedet nettstedet eies av de respektive varemerke eiere og dette nettstedet hevder ingen forbindelse, forening eller tilknytning til dem. Hvor et varemerke (merkenavn) er henvist til det brukes til å beskrive eller identifisere produkter, tjenester eller steder (de "varer") eller det ellers brukes til å identifisere filmen eller programmet der slike varer dukket opp, men det er i ingen måte en påstand eller krav om at slike varer er støttet av eller koblet til, tilknyttede knyttet eller tilknyttet skaperne av den aktuelle filmen eller programmet.

13 Indemnity

Du godtar å beskytte, forsvare og unnta dette nettstedet, dets direktører, ledere, ansatte, konsulenter, agenter og samarbeidspartnere fra alle tredjepartskrav, ansvar, skader og / eller kostnader (herunder, men ikke begrenset til, advokathonorarer) som oppstår fra, uten begrensning, din bruk av dette nettstedet tjenester, ditt brudd på vilkårene for bruk, din overtredelse av noen immaterielle rettigheter eller andre rettigheter til noen person eller enhet, eller brudd på plikten til tillit eller personvern, eller ærekrenkende uttalelser fra deg i noen form.

14 Variasjon av innhold

dette nettstedet skal ha rett til etter eget skjønn når som helst og uten varsel å endre, fjerne eller variere noe av innholdet som følger med i forbindelse med tjenesten eller som vises på hver side dette nettstedet websiden.

15 Bruker insendt materiale

All informasjon og materiell presentert av deg dette nettstedet eller som du publiserer på ethvert offentlig område på dette nettstedet nettstedet skal gis fra senderen og godkjent av dette nettstedet på ikke-konfidensiell basis i henhold til punkt 2 ovenfor. Videre skal dette nettstedet gis en evigvarende vederlagsfri ikke-eksklusiv lisens i opphavsretten til materiale presentert og dette nettstedet skal være gratis å bruke, redigere, kopiere, publisere og distribuere (uansett formål) og autorisere andre til gjøre det samme, slik informasjon eller materiale og ideer som ligger i slik informasjon eller materiale.

16 Betaling tvister / Uredelig tilbakeføringer

dette nettstedet har en null-toleranse policy for falske tilbakeføringer. Enhver kunde som tvister et gyldig og godkjent kredittkort kjøp er underlagt gebyrer og avgifter etter vårt skjønn. Et ekspedisjonsgebyr på USD 35,00 per tilbakeføringen vil bli vurdert til referanse kjøpet.
Videre, hvis en kortholders kostnader tilbake eventuelle utbetalinger på kortholdere kredittkort, og tilbakeføringer er ubekreftede ved demonstrasjon av bevis på produktlevering uten avslag på den delen av kortinnehaveren, og kortinnehaveren skal betale et ekstra gebyr USD 150,00 per ubekreftede kreve tilbakebetaling.
Vi vil også rapportere alle uberettiget tilbakeføringer, inkludert navn, kontaktinformasjon og e-postadressen til den fornærmende kortinnehaveren, til alle de store anti-chargback bedrageri gratis tjenester, og dermed forbud mot uakseptable kortinnehaveren fra plassere fremtidige bestillinger med alle virksomheter som bruker enhver av de store anti-svindel verifiseringstjenester.
Kortholdere igangsette en tilbakeførsel trussel, vil for noen ubekreftede grunn, også rapporteres.
Den nevnte rapportering politikk for falske tilbakeføringer eller tilbakeførsel trussel for uredelige hensikter, blir et unntak i vår publiserte retningslinjer for personvern.
Hvis du tilbakeførsel kredittkort betaling for en gyldig produktnøkkel levering, samtykker du i at vi kan få tilbakebetalt beløpet for tilbakeføringen, samt ovenfor tilbakeføringen avgifter på noen måte anses nødvendig, inkludert men ikke begrenset til lades kredittkortet ditt tilbakeføringen.

17 Oppsigelse

dette nettstedet kan til enhver tid avslutte eller suspendere deler av tjenesten uten varsel til deg.

18 Ugyldighet

Hvis noen del av vilkårene for bruk er ugjennomførbare (inkludert en bestemmelse hvor vi utelukker vårt ansvar overfor deg) for gyldigheten av noen annen del av vilkårene for bruk, vil ikke bli berørt alle andre klausuler som gjenstår i full kraft. Så langt som mulig der noen klausul / sub-punkt eller del av en klausul / sub-klausulen kan bli kuttet til å gjengi den gjenværende delen gyldig, skal klausulen tolkes deretter. Alternativt, samtykker du i at klausulen skal utbedres og tolkes på en slik måte som ligner den opprinnelige betydningen av klausulen / sub-klausulen som er tillatt ved lov.

19 Gjeldende lov

Disse vilkårene skal tolkes i samsvar med lov og domstolene i dette nettstedet valget ELLER jurisdiksjonen hvor du er bosatt eller hjemmehørende (ved dette nettstedet valg) skal ha kompetanse til å løse eventuelle tvister mellom deg og dette nettstedet, uten hensyn til valg av rettsprinsipper eller private folkeretten.
Du gir herved samtykke til verneting som velges av dette nettstedet for alle tvister knyttet til vilkårene for bruk, bruk av dette nettstedet eller andre eksterne nettsteder.

19 Hele avtalen

De ovennevnte vilkårene utgjør hele avtalen for partene og erstatter alle foregående og samtidige avtaler mellom deg og dette nettstedet. Avkall på bestemmelser i vilkårene for bruk vil være effektiv bare hvis skriftlig og signert av en direktør for dette nettstedet.

20 Språk oversettelser av dette dokumentet

Dette dokumentet er bare gyldig i sin opprinnelige engelsk tilstand, og alle andre språkoversettelsene gis kun som en tjeneste høflighet.