Bytte og Retur Betingelser

Returnere eller bytte en vare

Hvis du ikke er helt fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere varen eller produktene sammen med avkastningen sporingsnummer (RMA) til oss i sin opprinnelige tilstand * innen 14 dager etter mottak. Vi vil utstede en refusjon eller bytte varen for en annen modell / størrelse / farge hvis foretrukne. Undertøy og Swim Wear er ikke-returnerbare for hygieniske årsaker.

Retur prosedyre

Fullfør det elektroniske retur skjemaet. Du vil så modta ytterligere retur informasjon, returadresse og retur sporingsnummeret (RMA).

Defekt eller feil produkt

Dersom varene du har mottatt feil eller ikke er det du opprinnelig bestilte, vennligst kontakt vår Kundeservice hvor du oppgir ditt ordrenummer, navn og adresse, opplysninger om produktet og begrunnelse for retur, og om du trenger en tilbakebetaling eller en erstatning. Vi vil da gi råd om hvordan du skal fortsette med returen.

Retur betingelser:

Du har muligheten til å kansellere bestillingen innen 14 dager etter mottak. Dette gjelder ikke varer som ikke kan returneres til hygiene grunner (Undertøy og Swim-Wear), og har vært uforseglet. Bestill avbestillinger må gjøres via vårt retursystem, innen 7 dager etter levering av varer din. Når du har fullført den elektroniske RMA returnerer skjemaet, vil du automatisk få RMA-nummer og korrekt avsenderadresse for varen. Varene skal sendes til den oppgitte adressen innen 14 dager i sin opprinnelige tilstand.

Produkt(er) som returnert uten å følge retur prosedyre og uten et RMA-nummer medfører et 40% straffe gebyr.

Varene er ditt ansvar til de når oss.

Alle returer er til vurdering av våre retur avdeling og venter på sin godkjenning av returen i henhold til retningslinjer for retur vil det tilbakebetalte beløpet bli satt.

Standard retur
For en standard retur er tilbakebetalingen kun for den returnerte varen.

Gratis frakt for bestillinger
For bestillinger med gratis frakt vil selve frakt kostnaden bli trukket fra refusjons beløpet for de returnerte varer.

Rabatt koder og kuponger
Hvis en rabatt ble brukt til din opprinnelige bestilling, vil det refunderte beløpet bli justert for å tillate den reviderte ordre verdi og passende rabatt nivå.

Kan ikke leveres pakker
Hvor pakker returneres til oss merket "Return to Sender", gjort krav på, nektet eller returneres uten tilstrekkelig porto, eventuelle ekstra kostnader oppstår på grunn av dette vil bli trukket fra det tilbakebetalte beløpet.

Returforsendelser
Vi aksepterer ikke returnere pakker sendt av COD (kontant ved levering). Pass også på at avkastningen pakken er sendt på en slik måte at ingen ekstra avgifter og / eller kostnader er lagt til avkastningen pakken ved levering tilbake til oss. Eventuelle ekstra kostnader vil bli trukket fra det tilbakebetalte beløpet.

Tilbakebetaling metoder
  • Tilbakebetaling via bank, kredittkort eller debetkort
  • Tilbakebetaling via PayPal
  • Tilbakebetaling via store kreditt
  • Tilbakebetaling via gavekort/rabatt kupong
  • Refusjon via utveksling av produkt(er)
*Noen av de tilgjengelige refusjon betalingsmåter kan komme med fradragsberettigede betalingsformidling kostnader.

Denne returnerer politikk påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.

*Merk: når du prøver på klær, må du kontrollere at du ikke har på deg parfyme / etterbarberingsvann eller deodorant som kan legge igjen en duft eller merker på varene. Vi vil ikke godta retur av ethvert produkt der det er bevis for at disse instruksjonene ikke har blitt fulgt. Varene må returneres i originalemballasjen med eventuelle vedlagte dokumentasjon. Smykker omsorg retningslinjene: Unngå kontakt med parfyme, deodorant, hårspray eller vann. Unngå å klø deg smykker ved å lagre i et ikke-slipende boks eller pose. Håndteres med forsiktighet og ikke bruke unødvendige kraft.